onsdag 30 september 2009

What's going on, oooh, what's going oh-on...



Det blir kallare och kallare. Två dagar nu har det varit det frost i gräset! Frej fick ha långkalsonger under hängseljeansen. Det är nog dags att beställa vinterdäck, jobbigt. Korten är dock någon vecka gamla, då hösten fortfarande var varm fast sanden var sval och regnet blött. Det är den näst närmaste lekplatsen, Balderplatsen, som jag helst går till. Väntar med spänning på att få prova svänggungbrädan (nedan till vänster) med en jämviktig partner. Träffade en inspektör från Hags där en dag, som vi ivrigt iakttog när han testade säkerheten och drog åt bultar.



Vi gick på Stadsparksbadet också. Det var ungefär hälften så stort som Fyrishov och dubbelt så stort som Eddahallen. Frej tyckte att vågmaskinen var fantastiskt roligt, i alla fall närmast "stranden" där det blev bränningar. Efter att ha druckit Borås klorerade sjövatten ur kranen ett par månader hade han heller inget emot att doppa ansiktet och ta en klunk ur bassängen då och då. Till slut blev det dock ganska kallt och varmvattensbassängen var bokad för simskola, så vi stoppade i Frej en burk barnmat, tog ett kort eftersom det varar längre, och gick sen och åt hamburgare på ett annat ställe medan Frej sov i vagnen.

1 kommentar:

  1. Haha, shit vad fin han är på den sista bilden! (Frej alltså, men du ser helt ok ut också, Jon.) Det ska bli riktigt nice att snart få träffa er igen! Yes!

    SvaraRadera